2014-02-21 17:18:15• hírek • (x)

Megnyitotta kapuit a Gastro Angel főzőiskola

Pénteken 14 órakor került sor Szatmárnémeti első főzőiskolájának megnyitójára.

Szalagvágással és az oktató Bertici Kinga finomságainak megkóstolásával nyitotta meg kapuit a Gastro Angel főzőiskola, amelynek székhelye az Independentei sugárúti Dana Kereskedelmi Komplexum első emeletén található. A megnyitón részt vett Kereskényi Gábor, a szatmárnémeti RMDSZ szervezet elnöke és parlamenti képviselő, valamint Cristian Sasu alprefektus is.

A most átadott tágas, modern eszközökkel és persze megszámlálhatatlan fűszerrel felszerelt konyhában zajlik majd az oktatás a Gastro Angel főzősuliban. És ami nagyon fontos: az átlagos szakács-tanfolyamokkal szemben itt nem éttermi szakácsokat képeznek majd, hanem fantáziadús konyhatündéreket - urakat és hölgyeket egyaránt.

A kezdő csoportban a konyhai eszközök megismerésén túl a tanoncok megismerkedhetnek majd a fűszerekkel, szószok, krémlevesek, tészták, pékárúk, pizzák sütésével, egyszerűbb sütemények elkészítési módjával. A haladó csoportban gasztronómiai irányzatok kerülnek terítékre, megismerkedhetnek majd a résztvevők a kínai, japán vagy éppen a mediterrán konyhával, a kalória-számlálás rejtelmeivel, fűszerek kombinálásával.

A meghirdetett tanfolyamokra pedig már jelentkező is van bőven: a kezdő és a haladó tanfolyamok iránt is nagy az érdeklődés, több mint húszan iratkoztak már be valamelyik modulra.

Megnyitotta kapuit a Gastro Angel főzőiskola

A főzőiskola alapítója és oktatója, Bertici Kinga a hagyományos ételek készítését nagymamájától, az éttermi finomságok elkészítési módját édesanyjától leste el, majd különböző tanfolyamok elvégzésével a főszakácsi "rangig" jutott. Az általa készített finomságokat és azok receptjeit először a Facebookon osztotta meg. Majd létrehozta a Gastro Angel-t a közösségi oldalon, és folytatta receptjei és ételfotói megismertetését a nagyvilággal. Először száz, aztán ezer ember lájkolta az oldalt, ma pedig már több mint 20 ezer rajongója van. Létrejött a gastroangel.com oldal is, - ezen pedig jelentkezni is lehet a Gastro Angel főzőiskolába. Az iskola oktatójának három magyarországi receptújságban van saját oldala és a TV1 Samtelen is saját főzőműsora van.

A kezdő és haladó tanfolyamokkal kapcsolatban további információkat Bertici Kinga szolgáltat a berticikinga@gmail.com e-mail címen, illetve a 0753-200-222-es telefonszámon.

Megnyitotta kapuit a Gastro Angel főzőiskola

Megnyitotta kapuit a Gastro Angel főzőiskola

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: